Skip to main content
XS SM MD LG XL

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht Arbeidsrecht is een veelomvattend rechtsgebied, waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Marjan de Mönnink staat als specialist garant voor een grondige en actuele kennis van alle terreinen van het arbeidsrecht.
Om welk probleem het ook gaat: in het arbeidsrecht draait het altijd om mensen. Een goede behandeling van uw zaak begint dan ook met een goed persoonlijk contact met u als cliënt. Of u nu ondernemer bent of particulier, werknemer of werkgever, (statutair) directeur of receptioniste.

Lees meer

Familierecht

Familierecht In het familierecht spelen emoties altijd een rol. Dat kan leiden tot hoogoplopende conflicten. Wij zien het als onze taak om escalatie van conflicten en langdurige procedures indien enigszins mogelijk te helpen voorkomen. Dat kan door een goed persoonlijk contact, door gericht te zijn op oplossingen en door een zorgvuldige en zakelijke opstelling naar beide partijen. Vooral waar er kinderen in het spel zijn, is dat heel belangrijk. In de meeste scheidingen bereiken wij een goede regeling zonder dat erover geprocedeerd hoeft te worden. Zowel Marry Kelderman als Marjan de Mönnink staan als specialisten garant voor een degelijke aanpak, waarbij u deskundig wordt geadviseerd over alle aspecten die bij een scheiding geregeld moeten worden.

Lees meer

Contact

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen?
Aarzel niet en bel of stuur een e-mail naar onderstaand adres.

023 737 09 11
info@hoyngdemonnink.nl

Koudenhorn 8rd • 2011 JC Haarlem

Marjan de Mönnink
KvK 72916265 • BTW NL0012.52.319.B.20

Philippine Hoyng
KvK 77669282 • BTW NL0032.21.904.B.20