Skip to main content
XS SM MD LG XL

Marjan de Mönnink heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Zij is zelfstandig gevestigd advocaat in Haarlem sinds 1986. Marjan heeft een ruime ervaring in de algemene (proces-)praktijk en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het arbeidsrecht en familierecht. Zij heeft de specialisatieopleidingen arbeidsrecht (PALA) en familierecht (JSOF) afgerond en is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en van de Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (VFAS).

Marjan behandelt zaken op de volgende rechtsgebieden:

  • arbeidsrecht: ontslagen/ontbindingen, contracten, concurrentie, re-integratie, reorganisaties;
  • familierecht: (echt-)scheiding inclusief de financiële aspecten van het familierecht, zoals verdelingen/verrekeningen en
    alimentatie, en ouderschapsregelingen zoals omgang, zorgverdeling en de verdeling van de kosten van de kinderen, zowel eenzijdig als ook als mediator voor beide partijen samen;
  • personenvennootschappen: associaties, dissociaties, samenwerkingsperikelen.

Marjan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden Arbeidsrecht en Familierecht geregistreerd. Deze registratie verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op elk geregistreerd rechtsgebied. Door haar lidmaatschap van beide specialisatieverenigingen doet Marjan echter veel meer aan permanente educatie dan door de Orde voorgeschreven.

Tot de cliëntenkring van Marjan behoren bedrijven, non-non-profitinstellingen en particulieren.
Cliënten van Marjan waarderen haar humor en analytisch vermogen.

Marjan is lid van vrouwennetwerk ASET Haarlem, van de Haarlemse Ondernemers Sociëteit, van Sociëteit Vereeniging in Haarlem, van Tennisvereniging Duinvliet en van Sparkz Networking Haarlem. Naast haar advocatenpraktijk is zij tot 1 januari 2020 waarnemend griffier van het Scheidsgerecht Gezondheidszorg geweest.
In haar vrije tijd houdt zij zich graag bezig met tennis, wintersport, golf, fitness, en bezoekt zij graag theaters en concerten.

Contact

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen?
Aarzel niet en bel of stuur een e-mail naar onderstaand adres.

023 737 09 11
info@hoyngdemonnink.nl

Koudenhorn 8rd • 2011 JC Haarlem

Marjan de Mönnink
KvK 72916265 • BTW NL0012.52.319.B.20

Philippine Hoyng
KvK 77669282 • BTW NL0032.21.904.B.20