Skip to main content
XS SM MD LG XL

Marjan de Mönnink

Marjan de Mönnink heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Zij is zelfstandig gevestigd advocaat in Haarlem sinds 1986. Marjan heeft een ruime ervaring in de algemene (proces-)praktijk en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het arbeidsrecht en familierecht. Zij heeft de specialisatieopleidingen arbeidsrecht (PALA) en familierecht (JSOF) afgerond en is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), en lid van de Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (VFAS). Cliënten waarderen haar humor en analytisch vermogen.

Lees meer

Philippine Hoyng

Philippine heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Zij is na 17 bij Tanger Advocaten sinds 1 mei 2020 zelfstandig gevestigd advocaat. Philippine heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een specialist in het arbeidsrecht, familierecht, pensioenrecht en mediation. Daarnaast is zij uiterst bekwaam in het huurrecht. Philippine is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (VFAS) en aangesloten bij het Nederlands Pensioen Bureau (NPB). Cliënten waarderen haar doortastende oplossingsgerichtheid.

Lees meer

Regina van den Berg

Regina is office-manager en de spin in het web van HoyngDeMönnink advocatuur & mediation. Zij heeft een jarenlange ervaring als juridisch secretaresse, tot 1 mei 2020 bij Tanger Advocaten en daarvoor ook bij diverse andere kantoren. Zij beheert de agenda’s van de advocaten, bewaakt termijnen en verzorgt de administratie. Regina is een bezige bij en houdt zich in haar vrije tijd graag bezig met het mede-organiseren van festivals en het maken van kostuums voor theater en musicals.

Contact

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen?
Aarzel niet en bel of stuur een e-mail naar onderstaand adres.

023 737 09 11
info@hoyngdemonnink.nl

Koudenhorn 8rd • 2011 JC Haarlem

Marjan de Mönnink
KvK 72916265 • BTW NL0012.52.319.B.20

Philippine Hoyng
KvK 77669282 • BTW NL0032.21.904.B.20